lunes, 28 de enero de 2013

DIUMENGE 3 DE FEBRER CONCERT DE MIQUEL GIL I PEP “BOTIFARRA” A MASSAMAGRELLBloc Compromís de Massamagrell organitza per al diumenge 3 de febrer, al Auditori del centre cultural de Massamagrell un concert de Miquel Gil i Pep “Botifarra” que presentaran el seu espectacle Nus, de recent estrena i que està tenint una gran acollida. També hi haurà l’actuació del grup local Funkowsky (amb Alberto Cerdán, entre altres). Presentarà els actes la periodista valenciana de Canal Nou Amàlia Garrigós.

En l’entreacte dels dos concerts se celebrarà un homenatge al grup valencià Al Tall, del qual també va formar part Miquel Gil. Vindran Manolo Miralles i Vicent Torrent. L’homenatge al grup Al Tall es fa perquè han anunciat la seua retirada després de quasi quaranta anys de trajectòria.

Mes informaciò a la web del BLOC.

2 comentarios:

  1. Sigue el avance pan catalanista en nuestra tierra Valenciana, disfrazado de cultura progre y financiado por la Cataluña separatista imperialista. Valencianos ni un paso atrás, no parar hasta reconquistar el terreno perdido, en la cultura y en nuestra identidad como pueblo. Fernando-España2000

    ResponderEliminar
  2. el blog de Massamagrell29 de enero de 2013, 0:52

    Aixina es la esquerra lo disfresa de progresia i no es sino intolerancia de una gent que no vol a la seua terra .

    ResponderEliminar